Electron
Maand voor de Nederlandse Radioamateur.

Electron

Linkedin
LinkedIn is een online sociaal netwerk, actief sinds 5 mei 2003, dat gericht is op vakmensen.

linkedin

VV+,
VV+ is het vakblad voor de installatietechniek, energie en milieu. Het blad wordt uitgegeven door Uneto-VNI Media.

Infosecurity Magazine,
Infosecurity Magazine is het enige onafhankelijke vakblad in de Benelux dat zich expliciet bezighoudt met informatiebeveiliging. Het blad beweegt zich op het snijvlak van technologie en beleid.

IB Informatiebeveiliging,
Informatiebeveiliging is het huisorgaan van het Platform voor InformatieBeveiliging ( PvIB ) en bevat ontwikkelingen en achtergronden over onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging.

SECURITY MANAGEMENT,
Onafhankelijk vakblad voor professionele beveiliging

TOP SECURITY,
Sinds 20 jaar, een professionele informatiebron voor de professionelen van de veiligheid.

VBN Jaarboek,
Het VBN Jaarboek is een boek wat door de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland jaarlijks wordt uitgegeven.

Beveiliging,
Beveiliging is Hét vaktijdschrift voor de integrale veiligheidszorg.

security.nl
Sinds 1999 brengt Security.NL dagelijks het laatste nieuws en achtergronden op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en gegevensbescherming.

Informatiebeveiliging,
Informatiebeveiliging is het huisorgaan van het Platform voor InformatieBeveiliging ( PvIB ) en bevat ontwikkelingen en achtergronden over onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging.

Modus, 
Modus, is een vaktijdschrift voor recherche en forensische wetenschappen van de stichting Recherche Uitgaven (RUIT). Het komt tot stand dankzij de samenwerking van de volgende organisaties: Instituut voor Criminaliteitsbeheersing en recherchekunde te Zutphen, directie Recherche (DR) van het Korps Landelijke Politiediensten te Zoetermeer, Ministerie van Justitie (MvJ) te 's-Gravenhage, Forensisch Medisch Genootschap (FMG) te Amsterdam, Nederlands Forensische Instituut (NFI) te Rijswijk, Stichting Landelijk Kontakt van Technische Recherche en Forensische wetenschappen (LK) te Zutphen.

Oog in Oog,
Oog in Oog was het 4 maal per jaar verschijnende verenigingsorgaan van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland.

Nieuwsbrief Beveiligingstechniek,
De Nieuwsbrief Beveiligingstechniek is een uitgave van ten Hagen Stam in samenwerking met het Nationaal Centrum voor Preventie.

SEC,
SEC is een tijdschrift over samenleving en criminaliteitspreventie en is bestemd voor diegenen die werkzaamheden verrichten op het terrein van de criminaliteitspreventie. Het blad is een uitgave van de directie Preventie, Jeugd en Sanctiebeleid (PJS) van het ministerie van Justitie, in samenwerking met het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC).

TOEGANGSCONTROLE,
Onafhankelijk nieuwsblad voor identificatie, registratie, detectie, alarm en toegangscontrole.

Informatiebeveiliging Jaarboek 2004-2005,
Het Informatiebeveiliging Jaarboek 2004-2005' biedt een actuele blik op het vakgebied informatiebeveiliging. Als centraal thema voor de editie 2004/2005 is gekozen voor 'Beveiliging blijft toch vooral mensenwerk'. Gegroepeerd in zes hoofdstukken presenteren specialisten met dit thema in het achterhoofd hun laatste visies en inzichten op het vakgebied. Verder bevat het jaarboek traditioneel een overzicht van leveranciers van producten en diensten op gebied van informatiebeveiliging en een compendium met termen binnen het werkveld.

Telecommagazine,
Telecommagazine is het managementplatform in TeleCom, IT en Media. Middels een magazine, website, nieuwsbrief en seminars biedt TeleCom Update zowel de vraag- als aanbodzijde van de Nederlandse en Belgische markt actueel en relevant nieuws. .